Over ons

Welkom bij puuhr!

In februari 2016 hebben we met veel enthousiasme puuhr opgestart, met de volledige ontzorging van jouw HR-beleid als belangrijkste doelstelling. We focussen hierbij op kostenbewuste tewerkstelling via retroactieve en proactieve subsidiemaatregelen. Hiernaast bieden wij gepersonaliseerd sociaal-juridisch maatwerk voor jouw organisatie. Ook het volledig payrollproces verzorgen wij graag voor je. Voor het stroomlijnen van je strategisch personeelsbeleid kan je eveneens bij ons terecht.

null

ONZE VISIE

puuhr staat erop nauw samen te werken met haar klanten. Een rechtstreekse lijn met jouw vaste contactpersoon vermijdt het ‘nummergevoel’. Wij houden van een directe communicatie en staan garant voor een vlotte en persoonlijke samenwerking.

null

ONZE DOELSTELLING

Een zorgeloos loonbeleid voor jou opzetten is onze grootste doelstelling. We doen dit kostenbewust, gebruikmakend van alle mogelijke subsidies en volledig conform de wet. Jij als klant staat hierbij centraal. Op onze website krijg je alle informatie en details over onze diensten. Benieuwd naar welke optimalisaties puuhr voor jouw bedrijf kan realiseren? Neem vrijblijvend contact op. We kijken er alvast naar uit met je samen te werken. 

Team