Academie

Trainingen op maat van jouw organisatie

Iedere organisatie kent haar eigen noden. In sommige gevallen is het voor een organisatie opportuun om aan de medewerkers een opleiding aan te bieden die zich volledig concentreert rond de actuele thema’s en vragen waarmee de medewerker in de organisatie dagdagelijks wordt geconfronteerd.

Het team van puuhr bestaat uit een groep van consultants die elk hun specialiteit hebben en er samen kunnen voor zorgen dat iedere specifieke vraag van de klant opgenomen kan worden in de opleiding op maat. Het kan daarbij zowel gaan over sociaal-juridische thema’s, payroll-technische struikelpunten als een strategische coaching.

Wens je een opleidingstraject/coachingstraject voor je medewerkers uit te werken samen met puuhr, geef ons een seintje. Onze consultants staan je graag te woord en bezorgen je een voorstel op maat.

In-company trainingen

De organisatie van een In-company opleiding wordt samen met de klant uitgewerkt. Het kan gaan over een opleiding op een voor- of namiddag, een volledige dagopleiding of een opleiding gespreid over verschillende dagen. Ook het aantal deelnemers kan variëren (max. 8 deelnemers).

De In-company opleidingen kunnen online, bij jou in de organisatie of in de kantoren van puuhr doorgaan. Steeds houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.

Geniet de financiële overheidssteun waar je recht op hebt

puuhr als erkende Vlaamse opleidingsverstrekker
DVO230096

Nieuw vanaf 2021:

Geniet een federale ondersteuning vanuit de federale overheid:
gedeeltelijke vrijstelling van doorstorting bedrijfsvoorheffing in het kader van opleidingen.

Wil je meer informatie over ons opleidingsaanbod?
Je kan steeds terecht bij Ann Mertens.