Tine Verbiest

HR-Projectmedewerker

Ik heb Kris leren kennen als docent bij Syntra waar ik de cursus ‘Adviseur payroll & sociale wetgeving’ gevolgd heb.

Zo ben ik nadien ook bij puuhr terecht gekomen. Ik vind het een plezier te werken voor een gespecialiseerd bedrijf waar ik kan blijven bijleren.
De collega’s en ik vormen een tof en hecht team en we geven samen elke dag het beste van onszelf om onze klanten de best mogelijke persoonlijke service te geven.

Mijn sterktes, die ik steeds verder ontplooi binnen puuhr en ons team, zijn de opvolging van subsidies, sociaal-juridische ondersteuning en payroll voor onze klanten.

Door deze specialisaties hebben wij als allround dienstverlener dan ook een voorsprong. Naast een correcte payroll, waarbij we niet enkel aandacht hebben voor de bruto-netto berekening, zorgen wij tevens voor solide juridische ondersteuning en zorgen wij ervoor dat RSZ-kortingen van bij de start correct worden toegepast.

Samen met Kim, onze commerciële verantwoordelijke, maken we ook nieuwsbrieven met onderwerpen die inspelen op de noden van onze klanten.

Persoonlijk contact en directe bereikbaarheid zijn voor ons belangrijk in ons contact met klanten.

Je kan me bereiken via mail tine@puuhr.be, telefonisch op het nummer 011/49 42 14.

Schrijf je ook zeker in op onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de belangrijkste nieuwigheden inzake tewerkstelling en personeelsbeleid.

https://puuhr.be/category/nieuws/