Payroll Services

Uitbesteden loont.

Spendeer jij als ondernemer teveel tijd aan administratieve HR-werkzaamheden? Wil je je tijd optimaal benutten en je volledig kunnen focussen op de verdere uitbouw van je onderneming?  puuhr neemt deze administratie graag van je over.

Hard voor cijfers, …

Zoals iedere ondernemer weet, rekent elke werknemer op een correcte en tijdige betaling. Bij ons zijn nauwkeurigheid en stiptheid bij de verwerking van de lonen dan ook van cruciaal belang en dat leidt dan automatisch tot groot vertrouwen bij jouw werknemers

… hart voor mensen

Vraag jij je soms af hoe je jouw verloningsbeleid kan verbeteren of zelfs individueel kan aanpassen per werknemer? puuhr wil er samen met jou als ondernemer aan werken en over waken dat de verloning van jouw werknemers optimaal wordt toegepast. Dit doen we door middel van een goede bruto-netto spanning, alternatieve verloningen, …

Wist je dat?

Meer dan 31% van de Belgische werkgevers besteed Payroll Services volledig uit. Daarmee is België koploper in Europa.

Vragen over in welke mate jij je Payroll services best uitbesteedt? Wij adviseren je graag.

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Berekenen bruto/netto
  • Loonoptimalisaties
  • Beheren van de lonen en indexaties
  • Elektronische aangiftes van sociale risico’s
  • Beheer van tijdelijke werkloosheid
  • Juridisch stroomlijnen van personeelsdossiers

Vragen over Payroll, ? Neem contact op met onze payroll expert Bjorn.

Waarom jij voor puuhr kiest

puuhr & jij,
de ideale match

We stippelen een visie uit die we ook samen in je organisatie kunnen integreren. Geen advies vanuit een ivoren toren, maar hands-on en pragmatisch.

Jouw organisatie kan rekenen op een vaste contactpersoon. Iemand die jou en je bedrijf door en door kent, waardoor de samenwerking optimaal verloopt.

HR-vragen kunnen niet dagenlang op een antwoord wachten. Zowel je werknemer als jijzelf willen snel een duidelijk antwoord. We spelen dan ook altijd kort op de bal. En wees gerust, niet op elke vraag volgt een factuur.

Wij spreken klare taal, die begrijpelijk is voor iedereen binnen jouw organisatie.

3 STAPPEN NAAR SUCCES

Stap 1

Persoonlijk Gesprek

Alles start met een goed gesprek. Waar liggen de uitdagingen in jouw organisatie? Wat heb je voor jezelf al scherp gesteld en waar kan je nog hulp gebruiken? Vertel het ons en wij luisteren graag.

Stap 2

Screening

Via deze individuele aanpak willen wij je als ondernemer adviseren op welke domeinen er nog vooruitgang mogelijk is. Daarmee gaan we aan de slag in ons adviesrapport.

Stap 3

Advies(rapport)

Ons advies houdt rekening met het DNA van je organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat HR bedrijfseigen is en daardoor een unieke aanpak vergt.

Hart voor mensen

Al meer dan 6 jaar helpen we talloze ondernemers verder door samen met hen een uniek HR-beleid uit te werken.

Ons ziekenhuis telt gemiddeld 680 werknemers. Bij elke indienstneming kijken we na of er subsidiemaatregelen van toepassing zijn. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zo geven mensen niet steeds graag toe dat ze langdurig werkloos zijn geweest. Uit de analyse van puuhr bleek dat we een mooie benutting hadden van doelgroepverminderingen, maar ten gevolge van enkele gemiste kortingen voor langdurig werklozen toch nog extra voordeel konden halen.

Wim Gys HR-directeur - AZ Herentals

‘Sinds ik overgeschakeld ben naar Puuhr, geniet ik persoonlijke, snelle en correcte opvolging bij de maandelijkse verwerking van de lonen. Mijn contactpersoon, is vriendelijk en helpt me snel met al mijn vragen. Als ik strategisch mijn personeelsbeleid wil bespreken, kan ik bij Marc terecht. Kim kijkt welke subsidies we kunnen toepassen zodat ik optimaal alle voordelen kan genieten.

Wim Weytjens Zaakvoerder - Hego Mobile

Toen puuhr ons hun diensten toelichtte, waren we ervan overtuigd dat het sociaal secretariaat standaard de opvolging naar mogelijke verminderingen toepaste.

Het onderzoek bracht echter een mooie teruggave op. We tekenden in voor een vervolgopdracht zodat we naar de toekomst toe ook verzekerd zijn van een 100% toepassing van alle mogelijke verminderingen.

Tom Coene Bestuurder - Dienstenbedrijf Waasland NV

TEVREDEN KLANTEN