Loonadministratie

Laat loonadministratie aan ons over

Loonadministratie is een cruciaal onderdeel van een gezond bedrijf, maar het brengt nog steeds veel papierwerk met zich mee. Die rompslomp nemen we met plezier van je over. Voor een complete loonadministratie, gaande van prestatieverwerking over loonberekening tot sociale administratie en tijdige betalingen, kan je op ons vertrouwen.

Om het je gemakkelijk te maken, kan je bij ons voor looninformatie en modeldocumenten terecht. Die documenten zijn altijd aangepast aan de laatste nieuwe regelgeving, zodat deze steeds conform zijn met de nieuwe wijzigingen die worden opgemaakt en je in orde bent met al je verplichtingen.

Heb je een nieuwe werknemer? Wij nemen de Dimona en DmfA aangiftes voor onze rekening. Ook de berekening van het vakantiegeld bij werknemers die uit dienst gaan of werknemers met een tijdskrediet, wordt telkens correct uitgevoerd.

Loonadministratie

Bij gewijzigde situaties lopen alle nieuwe berekeningen automatisch. Bij ingewikkelde processen zoals economische werkloosheid, educatief verlof, schuldbeheer en alimentatie nemen we alle loonadministratie graag van je over. Wij bezorgen je de juiste documenten op het juiste moment zodat jij en je medewerker snel en zorgeloos verder kunnen.

 

Juridische ondersteuning

Werknemers aanwerven is in België zeer kostelijk. Gelukkig zijn er vele subsidiemogelijkheden die ondernemerschap en tewerkstelling aanmoedigen. Het zou jammer zijn om hier geen gebruik van te maken. Daarom pluizen we voor jou alle steunmaatregelen uit, met passend juridisch advies en steeds in mensentaal.

Achter het team van puuhr schuilt een netwerk van ervaren experten, die ondersteuning bieden bij de meest uiteenlopende juridische problemen. We zorgen ervoor dat jij als werkgever met al je verplichtingen in orde bent zodat je jouw bedrijf zorgeloos kan leiden.

Nood aan HR met een plus?
Het puuhr team staat voor je klaar.