Bjorn Van Tigchelt

Bestuurder

In oktober 2018 ben ik bij puuhr gestart om de Payroll pijler samen met het team vorm te geven.

Mijn achtergrond als verantwoordelijke binnen een sociaal secretariaat en als Payroll verantwoordelijke bij enkele uitzendkantoren komen hierbij goed van pas.

Met ons team van experten in de diverse pijlers van HR, hebben wij dan ook een uniek aanbod als ontzorger voor onze klanten.

Als zaakvoerder wil ik daarbij garant staan voor kwaliteit voor onze klanten met focus op overleg en rechtstreeks contact.

Waar vandaag het sociaal secretariaat vaak zich enkel engageert voor de loonberekening, willen wij onze betrokkenheid bij onze klanten verbreden.

Door onze unieke aanpak, willen wij onze klanten ook helpen in de fase voorafgaand aan de aanwerving.

De loonkost is namelijk sterk afhankelijk van het aanvangsloon, de mogelijke RSZ kortingen en de invulling van het loonpakket voor jouw nieuwe medewerker.

Heb je ondersteuning nodig met pragmatische juridische kennis, pro-actieve tewerkstellingsmaatregelen, internationale tewerkstelling of andere HR-gerelateerde topics, wij bieden een oplossing.

Persoonlijk contact en directe bereikbaarheid zijn belangrijk voor ons. Je kan me bereiken via mail bjorn@puuhr.be, telefonisch op het nummer 0476/28 55 80.

Schrijf je zeker ook in op onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de belangrijkste nieuwigheden inzake tewerkstelling en personeelsbeleid.

https://puuhr.be/category/nieuws/