Sociaal-Juridisch Advies

Gids in juridisch doolhof.

Hoe houd je de loonkost onder controle? Hoe organiseer je telewerk legitiem? Hoe gaat je bedrijf om met mobiliteit (en de lange levertijden)? Wat mag en wat mag niet?

Zowat elk HR-vraagstuk bevat ook een juridisch luik. Wij begrijpen dat jij als KMO niet op de hoogte kunt
zijn van elke wetswijziging of rechtspraak die van toepassing is op jouw bedrijf of medewerkers.

Wet-wijs & Wegwijs.

Bij puuhr hebben we adviseurs die dagelijks kennis verwerven over het juridische landschap. Die kennis wordt proactief met onze klanten gedeeld. Zo ben je zeker dat je organisatie op de hoogte is van de laatste nieuwe ontwikkelingen op vlak van wetgeving.

Hard voor cijfers, hart voor mensen

puuhr helpt je een voorsprong te nemen in de ‘war for talent’. Door de correcte toepassing van loonoptimalisatiemogelijkheden en de juridische regels, heeft jouw onderneming een streepje voor.”

WIST JE DAT?

Slechts 7% van de kmo’s heeft vandaag een uitgewerkt cafetariaplan.

Een cafetariaplan geeft je als werkgever een wapen in de war for talent en zorgt voor gelukkigere werknemers.

Vragen over Sociaal-Juridisch Advies, ? Neem contact op met onze experte Ann.

Waarom jij voor puuhr kiest

puuhr & jij,
de ideale match

We stippelen een visie uit die we ook samen in je organisatie kunnen integreren. Geen advies vanuit een ivoren toren, maar hands-on en pragmatisch.

Jouw organisatie kan rekenen op een vaste contactpersoon. Iemand die jou en je bedrijf door en door kent, waardoor de samenwerking optimaal verloopt.

HR-vragen kunnen niet dagenlang op een antwoord wachten. Zowel je werknemer als jijzelf willen snel een duidelijk antwoord. We spelen dan ook altijd kort op de bal. En wees gerust, niet op elke vraag volgt een factuur.

Wij spreken klare taal, die begrijpelijk is voor iedereen binnen jouw organisatie.

3 STAPPEN NAAR SUCCES

Stap 1

Persoonlijk Gesprek

Alles start met een goed gesprek. Waar liggen de uitdagingen in jouw organisatie? Wat heb je voor jezelf al scherp gesteld en waar kan je nog hulp gebruiken? Vertel het ons en wij luisteren graag.

Stap 2

Screening

Via deze individuele aanpak willen wij je als ondernemer adviseren op welke domeinen er nog vooruitgang mogelijk is. Daarmee gaan we aan de slag in ons adviesrapport.

Stap 3

Advies(rapport)

Ons advies houdt rekening met het DNA van je organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat HR bedrijfseigen is en daardoor een unieke aanpak vergt.

Hart voor mensen

Al meer dan 6 jaar helpen we talloze ondernemers verder door samen met hen een uniek HR-beleid uit te werken.

Ons ziekenhuis telt gemiddeld 680 werknemers. Bij elke indienstneming kijken we na of er subsidiemaatregelen van toepassing zijn. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zo geven mensen niet steeds graag toe dat ze langdurig werkloos zijn geweest. Uit de analyse van puuhr bleek dat we een mooie benutting hadden van doelgroepverminderingen, maar ten gevolge van enkele gemiste kortingen voor langdurig werklozen toch nog extra voordeel konden halen.

Wim Gys HR-directeur - AZ Herentals

‘Sinds ik overgeschakeld ben naar Puuhr, geniet ik persoonlijke, snelle en correcte opvolging bij de maandelijkse verwerking van de lonen. Mijn contactpersoon, is vriendelijk en helpt me snel met al mijn vragen. Als ik strategisch mijn personeelsbeleid wil bespreken, kan ik bij Marc terecht. Kim kijkt welke subsidies we kunnen toepassen zodat ik optimaal alle voordelen kan genieten.

Wim Weytjens Zaakvoerder - Hego Mobile

Toen puuhr ons hun diensten toelichtte, waren we ervan overtuigd dat het sociaal secretariaat standaard de opvolging naar mogelijke verminderingen toepaste.

Het onderzoek bracht echter een mooie teruggave op. We tekenden in voor een vervolgopdracht zodat we naar de toekomst toe ook verzekerd zijn van een 100% toepassing van alle mogelijke verminderingen.

Tom Coene Bestuurder - Dienstenbedrijf Waasland NV

TEVREDEN KLANTEN