Loonberekening

Loonberekening: wij weten van aanpakken

Bij loonberekening komt heel wat kijken. Laat ons zorgen voor een correcte en tijdige uitbetaling van de nettolonen, iedere maand opnieuw.

Met zowel het arbeidsrecht als de fiscale en sociale wetgeving alsook de specifieke sectorale en bedrijfsafspraken in het achterhoofd, maken wij voor jou de perfecte synthese voor een foutloze loonberekening.

We houden daarbij rekening met alle relevante variabelen zoals wijzigende arbeidsregimes, flexibele prestaties, sociale verlofrechten en extralegale voordelen, zodat zowel werkgever als werknemer weten dat hun belangen maximaal verzekerd zijn.

Met puuhr wordt loonberekening een stuk eenvoudiger. Het enige dat jij moet doen, is ons de input bezorgen omtrent de geleverde prestaties en eventuele wijzigingen in de contractuele voorwaarden van jouw werknemers.

loonberekening

Loonberekening is sectorafhankelijk

Naast de functie en persoonlijke situatie van de werknemer, hangt de loonberekening natuurlijk ook af van de sector. Transport, logistiek, land- en tuinbouw, dienstensector en industriële productie hebben elk hun eigen, specifieke vereisten. Bij puuhr volgen we alle sectorspecifieke ontwikkelingen op de voet.

Nood aan HR met een plus?
Het puuhr team staat voor je klaar.