Ann Mertens

Business Manager

Mijn levensmotto is genieten van elke dag en dus ook van mijn werkdag! Dit doe ik sinds februari 2021 bij puuhr.

20 jaar geleden ben ik afgestudeerd als fiscalist, maar door mijn passie voor het sociaal recht heb ik nadien bewust een carrière uitgebouwd als sociaal-juridisch adviseur. Het verlengstuk zijn van bestuurders, HR-managers en personeelsdiensten is een uitdaging waar ik erg van houd.

Ik zet mijn juridische kennis graag in om bedrijven te helpen hun personeelskosten te reduceren en een win-winsituatie te creëren voor de werkgever en de werknemer. Op deze manier kan ik bijdragen aan het motto van puuhr: “hard voor cijfers, hart voor mensen”.

Verder draag ik ook mijn steentje bij in het plusteken van het logo van puuhr door het aanbieden van opleidingen die verdergaan dan het overbrengen van onze jarenlange ervaring en kennis. De opleidingen dragen (net zoals ons advies) bij aan het actief oplossen van HR- trends (bijvoorbeeld krapte op de arbeidsmarkt, mobiliteit, …) waarmee organisaties vandaag geconfronteerd worden.

Mijn stevige juridische bagage, het spreken van de taal van de klant en mijn enthousiasme passen perfect binnen puuhr. Ik ben heel blij om deel uit te maken van het hechte team van puuhr en zo klanten tevreden kunnen maken. En daar is het mij om te doen.

Je kan haar bereiken via mail ann@puuhr.be of telefonisch op het nummer 0495 54 69 44.

Schrijf je ook zeker in op onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de belangrijkste nieuwigheden inzake tewerkstelling en personeelsbeleid.

https://puuhr.be/category/nieuws/