Strategisch HR-beleid

Visie die je voorsprong geeft.

Hoe ga je om met absenteïsmecijfers die door het dak gaan? Hoe geef je leiding aan medewerkers die steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk werken?  Wat doe je met vacatures die maar niet ingevuld geraken? En hoe neem je het best afscheid van een medewerker die niet meer in de organisatie past? Samen met jou werken we de beste strategie uit.

Het zijn uitdagende tijden voor werkgevers. De vragen waarmee HR-managers kampen zijn zeer uiteenlopend. Dat vraagt dan ook om een brede benadering van HR. Niet enkel omgaan met de cijferkant (hard HR), maar ook de menselijke kant (soft HR).

Hoe wapent jouw onderneming zich tegen de steeds complexer wordende arbeidsmarkt? Onze adviseurs staan alvast voor je klaar om samen met jou een moderne en gepaste visie op HR te ontwikkelen. Gepast voor jouw onderneming en voor de mensen die er werken.

Van visie naar beleid

Eens de visie vorm krijgt, kunnen we deze ook omzetten naar een actief HR-beleid. Onze adviseurs staan je bij op vlak van sociaal-juridisch advies, payroll en zelfs subsidiëring.  Zo ben je zeker dat je vanuit een brede blik op HR geholpen wordt en dat je beleid voldoet aan de regels van de kunst.

Wil jouw onderneming als winnaar uit deze bijzondere tijden komen door de juiste keuzes te maken op vlak van HR? Onze adviseurs sparren graag vrijblijvend over welke (quick) wins jouw onderneming nog kan realiseren.

Wist je dat?

Wist je trouwens dat ons Strategisch HR-advies in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille? Zo bespaar jij tot maar liefst 30% bij het ontwikkelen van een actueel HR-beleid.

Vragen over strategisch HR-beleid, ? Neem contact op met onze expert Marc.

Waarom jij voor puuhr kiest

puuhr & jij,
de ideale match

We stippelen een visie uit die we ook samen in je organisatie kunnen integreren. Geen advies vanuit een ivoren toren, maar hands-on en pragmatisch.

Jouw organisatie kan rekenen op een vaste contactpersoon. Iemand die jou en je bedrijf door en door kent, waardoor de samenwerking optimaal verloopt.

HR-vragen kunnen niet dagenlang op een antwoord wachten. Zowel je werknemer als jijzelf willen snel een duidelijk antwoord. We spelen dan ook altijd kort op de bal. En wees gerust, niet op elke vraag volgt een factuur.

Wij spreken klare taal, die begrijpelijk is voor iedereen binnen jouw organisatie.

3 STAPPEN NAAR SUCCES

Stap 1

Persoonlijk Gesprek

Alles start met een goed gesprek. Waar liggen de uitdagingen in jouw organisatie? Wat heb je voor jezelf al scherp gesteld en waar kan je nog hulp gebruiken? Vertel het ons en wij luisteren graag.

Stap 2

Screening

Via deze individuele aanpak willen wij je als ondernemer adviseren op welke domeinen er nog vooruitgang mogelijk is. Daarmee gaan we aan de slag in ons adviesrapport.

Stap 3

Advies(rapport)

Ons advies houdt rekening met het DNA van je organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat HR bedrijfseigen is en daardoor een unieke aanpak vergt.

Hart voor mensen

Al meer dan 6 jaar helpen we talloze ondernemers verder door samen met hen een uniek HR-beleid uit te werken.

Ons ziekenhuis telt gemiddeld 680 werknemers. Bij elke indienstneming kijken we na of er subsidiemaatregelen van toepassing zijn. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zo geven mensen niet steeds graag toe dat ze langdurig werkloos zijn geweest. Uit de analyse van puuhr bleek dat we een mooie benutting hadden van doelgroepverminderingen, maar ten gevolge van enkele gemiste kortingen voor langdurig werklozen toch nog extra voordeel konden halen.

Wim Gys HR-directeur - AZ Herentals

‘Sinds ik overgeschakeld ben naar Puuhr, geniet ik persoonlijke, snelle en correcte opvolging bij de maandelijkse verwerking van de lonen. Mijn contactpersoon, is vriendelijk en helpt me snel met al mijn vragen. Als ik strategisch mijn personeelsbeleid wil bespreken, kan ik bij Marc terecht. Kim kijkt welke subsidies we kunnen toepassen zodat ik optimaal alle voordelen kan genieten.

Wim Weytjens Zaakvoerder - Hego Mobile

Toen puuhr ons hun diensten toelichtte, waren we ervan overtuigd dat het sociaal secretariaat standaard de opvolging naar mogelijke verminderingen toepaste.

Het onderzoek bracht echter een mooie teruggave op. We tekenden in voor een vervolgopdracht zodat we naar de toekomst toe ook verzekerd zijn van een 100% toepassing van alle mogelijke verminderingen.

Tom Coene Bestuurder - Dienstenbedrijf Waasland NV

TEVREDEN KLANTEN