Diensten

Specialist in HR

Als specialist in HR wil puuhr ondernemers bijstaan om een kostenbewust en waterdicht loonbeleid op te zetten. Zijn alle subsidies optimaal benut? Gemiste kansen worden daarbij retroactief rechtgezet. Daarnaast krijg je concreet advies over jouw loonbeleid en hoe dit optimaal in te zetten binnen de bestaande wetgeving. Een overzicht van onze diensten:

Subsidies

puuhr bekijkt voor jou welke subsidies interessant zijn voor jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn legio, maar wij helpen je graag door de bomen het bos te zien. Of het nu gaat om het optimaliseren van tewerkstellingsmaatregelen of het opmaken van een subsidiedossier dat bij een overheidsdienst moet ingediend worden, wij verzorgen het hele verhaal voor jou.

Payroll

puuhr beheert jouw payroll van A tot Z indien je dat wenst. Onze vakkennis en de nauwkeurigheid van ons team zorgen ervoor dat je dit met een gerust hart uit handen kunt geven. Ook indien je louter een controle wenst, kunnen wij je helpen. Zo kijken wij voor jou na of alles correct verloopt en of er misschien nog een optimalisatie van de loonmassa mogelijk is.

Sociaal-juridisch

puuhr begeleidt je graag doorheen de vele wetten en reglementeringen die ons kleine land rijk is. Samen zorgen we zo voor een optimaal HR-beleid binnen jouw organisatie. Jouw contactpersoon beantwoordt al je vragen op een duidelijke en gerichte manier. Zo wordt je snel en efficiënt langs allerhande mogelijke obstakels geloodst.

Strategisch

puuhr helpt je bij het opzetten van het voor jou best passende personeelsbeleid, met actieve beheersing van jouw personeelskosten. Wij beseffen net als jij het onnoemelijke belang van een gezond en gelukkig team. Zowel bij organisatorische beleidsvraagstukken als bij individuele casussen zoeken wij naar de beste oplossing voor jou en jouw personeel.